ZP502 Xuping Warna dental Zirconium Oksida Bubuk


jéntré produk

Tags produk

Liwat karek dimekarkeun komposisi bahan jeung prosés manufaktur dioptimalkeun, ZP502 ngagabungkeun sipat positif dipikawanoh tina zirconia tur tumuwuh warna béda ku nambahkeun pigmén.

bahan ieu idéal pikeun aplikasi dina multilayer na pre-shaded blok dental. bahan ieu bisa dicampurkeun jeung bubuk dental zirconia bodas urang na kucara nyaluyukeun rumusan, Anjeun bisa ngahasilkeun sagala multilayer atanapi tos shaded block zirconia rék. Salian kaunggulan warna Rendering na alus teuing, ZP502 ogé boga kakuatan unggulan sarta lalawanan maké.

warna 1.Unique

estetika 2.Highly

3.Superior hydrothermal sepuh lalawanan

4.Excellent bio-kasaluyuan

ciri bubuk
komposisi                                        ZrO2 (HfO 2) / Y 2O 3= 97/3 mol%                     
Kandungan warna <1%
SiO 2Kandungan <100 ppm
Fe 2O 3Kandungan <100 ppm
Na 2O Kandungan <50 ppm
Cl -Kandungan <100 ppm
Tamansari Area  10-14 m 2/ g
Aslina Ukuran partikel           30-50 nm
ukuran Distribusi D50 = 200 ~ 240nm
katempo Density > 1 g / cm 3

 

Sipat awak sintered
Sintered Density                                  > 6,0 g / cm                                                  
kateguhan > 5.0 Mpa.m 1/2
Bending Kakuatan  > 1, 000 Mpa
shrinkage 1.23-1.24

* Ukuran partikel sarta D50 ukuranana disribution bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali