bubuk ZP100 3YSZ Zirconium Oksida


jéntré produk

Tags produk

Kalayan motong-ujung nanotéhnologi jeung 33 patén-patén, Zirae ZP100 zirconia bubuk mangrupa rupa bahan keramik dihasilkeun ku metoda hydrothermal jeung kaunggulan dispersi seragam alus teuing, kakuatan tinggi na lalawanan maké tinggi.

ZP100 bisa loba dipaké di bagéan keramik rupa jeung produk sapopoé.

1. kakuatan High

2. lalawanan maké High

3. dispersi seragam Alus

4. aggregation partikel Low

Powder characteristics            

Composition                                   ZrO2(HfO2)/Y2O3=97/3 mol%          
Al2O3 Content <50ppm
SiO2 Kandungan <50ppm
Fe2O3 Kandungan <50ppm
Na2O Kandungan <50ppm
Tamansari Area 13-17 m2/ g
Original Particle Size  30-50nm
Whiteness >90
ignition Loss <1%
Moisture <0.1%
katempo Density > 1G / cm 3

 

Sipat awak sintered
Sintered Density                      >6.0g/cm3                                        
kateguhan >6.0 Mpa.m1/2
Bending Kakuatan >1,250Mpa

 

* Sebaran ukuran D50 bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

 

 


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali