• 99.9% purity

    99.9% purity

    Téknologi motong-ujung nyandak purity of zirconium oksida ngahontal 99.9%
  • 33 patén-patén

    33 patén-patén

    A R & D tim profésional sarta 33 patén-patén tina proses produksi
  • 10-year Experience

    10-year Experience

    produk ngaropéa tur solusi ahir dumasar sasuai ka nu Anjeun

       

Tentang Kami

ZIRAE specializes in the development and production of nanometre ultra-fine high pure zirconium oxide powder,  zirconia and  alumina ceramics grinding media, customized ceramic structural parts for worldwide distribution.

The purity of the core elements can reach 99.99%, which is the highest purity zirconia product in the world.