• 99.9% purity

    99.9% purity

    Téknologi motong-ujung nyandak purity of zirconium oksida ngahontal 99.9%
  • 33 patén-patén

    33 patén-patén

    A R & D tim profésional sarta 33 patén-patén tina proses produksi
  • 10-taun Garapan

    10-taun Garapan

    produk ngaropéa tur solusi ahir dumasar sasuai ka nu Anjeun

Tentang Kami

ZIRAE specializes di ngembangkeun jeung produksi bubuk oksida nanometer ultra-rupa tinggi murni zirconium, zirconia na alumina keramik média grinding, ngaropéa bagian struktural keramik keur sebaran di sakuliah dunya. Purity sahiji elemen core bisa ngahontal 99,99%, nu purity produk zirconia pangluhurna di dunya.