• 99.9% Purity

  99.9% Purity

  teknologjia cutting-edge mundëson pastërtia e oksid zirconium arrijnë 99.9%
 • 33 Patenta

  33 Patenta

  Një profesionist R & D ekip dhe 33 Patentat e procesit të prodhimit
 • 10-year Experience

  10-year Experience

  Produktet Customized dhe zgjidhja përfundimtare në bazë të kërkesave tuaja

     

Rreth nesh

ZIRAE specializes in the development and production of nanometre ultra-fine high pure zirconium oxide powder,  zirconia and  alumina ceramics grinding media, customized ceramic structural parts for worldwide distribution.

The purity of the core elements can reach 99.99%, which is the highest purity zirconia product in the world.