• 99,9% чистота

  99,9% чистота

  технологија на врвни овозможува на чистотата на циркониум оксид достигне 99,9%
 • 33 патенти

  33 патенти

  А професионални R & D тим и 33 патенти на процесот на производство
 • 10 години искуство

  10 години искуство

  Кориснички производи и конечното решение врз основа на вашите барања

за нас

ZIRAE специјализирана за развој и производство на нанометри ултра-фини висок чисто циркониум оксид во прав, циркониум оксид и Алумина керамика мелење медиуми, прилагодени керамички структурни делови за дистрибуција низ целиот свет. Чистотата на клучните елементи може да достигне 99,99%, што е највисока чистота цирконски производ во светот.