ZP502 Pink Warna Dental Zirconium Ingot Powder


Detail produk

Tags Product

Liwat mentas dikembangaké anggota materi lan pangolahan Manufaktur optimized, ZP502 nggabungke situs positif dikenal saka zirconia lan develops werna ngembangaken pigmen.

materi iki becik kanggo aplikasi ing Multilayer lan wis peteng pamblokiran dental. materi iki bisa pipis karo wêdakakêna dental zirconia putih kita lan kanthi ngatur rumus, sampeyan bisa gawé apa Multilayer utawa wis peteng pemblokiran zirconia pengin. Saliyane kaluwihan werna Rendering sawijining banget, ZP502 uga kekuatan banget lan resistance nyandhang.

werna 1.Unique

estetika 2.Highly

3.Superior hidrotermal tuwa resistance

4.Excellent bio-kompatibilitas

ciri powder
komposisi                                        ZrO2 (HfO 2) / Y 2O 3= 97/3 mol%                     
Content werna <1%
SiO 2Content <100 ppm
Fe 2O 3Content <100 ppm
Na 2O Content <50 ppm
Cl -Content <100 ppm
lumahing Area  10-14 m 2/ g
Original Size Partikel           30-50 nm
Size Distribution D50 = 200 ~ 240nm
nyoto Kapadhetan > 1 g / cm 3

 

Properties awak sintered
sintered Kapadhetan                                  > 6.0 g / cm                                                  
kateguhan > 5,0 Mpa.m 1/2
mlengkung Strength  > 1, 000 MPa
shrinkage 1.23-1.24

* Ukuran partikel lan D50 ukuran disribution bisa selaras miturut syarat.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk