wêdakakêna ZP100 3YSZ Zirconium oksida


Detail produk

Tags Product

Kanthi nglereni-pinggiran nanotechnology lan 33 paten, Zirae ZP100 zirconia bubuk nggoleki Keramik materi diprodhuksi dening cara hidrotermal karo kaluwihan saka sawur seragam banget, kekuatan dhuwur lan dhuwur resistance nyandhang.

ZP100 bisa digunakake digunakake ing bagean Keramik nggoleki lan produk dina.

1. kekuatan High

2. resistance nyandhang High

3. sawur seragam banget

4. pengumpulan partikel Low

Powder characteristics            

Composition                                   ZrO2(HfO2)/Y2O3=97/3 mol%          
Al2O3 Content <50ppm
SiO2 Content <50ppm
Fe2O3 Content <50ppm
Na2O Content <50ppm
lumahing Area 13-17 m2/ g
Original Particle Size  30-50nm
Whiteness >90
kontak Mundhut <1%
Moisture <0.1%
nyoto Kapadhetan > 1g / cm 3

 

Properties awak sintered
Sintered Density                      >6.0g/cm3                                        
kateguhan >6.0 Mpa.m1/2
mlengkung Strength >1,250Mpa

 

* Distribusi ukuran D50 bisa selaras miturut syarat.

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk