• 99.9% Purity

    99.9% Purity

    Teknologi nglereni-pinggiran mbisakake kemurnian zirconium oxide tekan 99,9%
  • 33 Patents

    33 Patents

    A R & D tim profesional lan 33 Patents saka proses produksi
  • 10-taun Pengalaman

    10-taun Pengalaman

    produk selaras lan solusi final adhedhasar kasenengan

Babagan awake dhewe

ZIRAE spesialisasi ing pangembangan lan produksi wêdakakêna oxide nanometer Ultra-nggoleki dhuwur murni zirconium, zirconia lan Alumina keramik media mecah, selaras bagean struktural Keramik kanggo distribusi donya. Kemurnian unsur inti bisa tekan 99.99%, kang kemurnian produk zirconia paling dhuwur ing donya.